I'm Gabor Kis

Carp Angler, Overlander & Photographer

Pár szóban magamról

8 éves koromban kezdtem a sportéletem (vízilabda),  amely később a munkámmá és az életemmé vált. Gyerekkoromban a Nagypapám vezetett be a horgászat rejtelmeibe. Ez tökéletes alap volt arra, hogy megszeressem a természetet és a horgászattal járó miliőt. Miután profi sportoló lettem megtapasztaltam, hogy sok lemondással jár ez a fajta életmód. Nincs pihenő, nincs szabadság, fizikálisan- és mentálisan mindig a maximumot kell nyújtani. Amikor volt egy kis lehetőség a kikapcsolódásra, akkor a horgászatban találtam meg azokat a körülményeket, amelyek a legrövidebb idő alatt fel tudtak tölteni.

2008 után kezdtem jobban belemerülni a pontyhorgászatba és azóta szezonról szezonra egyre mélyebbre ásom bele magam. Mióta visszavonultam a profi sporttól (2019) több időm van horgászni és ezzel több lehetőségem van kihívásokat keresni. 

Nem tartom magam mentornak, nem célom megfelelni senkinek, ezért nem szoktam belemenni részletes taktikai beszámolókba. Én a horgászatot körülvevő természet és annak hangulata, kihívása miatt szeretem ezt csinálni. 

 

Mi a célja ennek a weboldalnak? Hobbijaim közé tartozik a fotózás és a videózás, valamint foglalkozom weboldal készítéssel is. Gondoltam összekötöm a kellemeset a hasznossal és megmutatom azt, hogy számomra milyen élményeket jelentenek a horgászataim. Többször kaptam olyan pozitív visszajelzéseket, amelyek egy idő után arra motiváltak, hogy létrehozzak egy platformot, ahol képekkel és beszámolókkal át tudom adni azt a “feelinget”, amely engem feltölt, inspirál és kiegyensúlyozottá tesz. Bízom benne, hogy célt érek és sok mindenkinek élményt adhatok át az oldal böngészése során.