UA-69303632-1

Sok pakolás, egy kapás, egy ponty…

G-Carper / Bojlizás, Fishing Life, Videó, Wild / / 0 Comments / 2 likes
Sok pakolás, egy kapás, egy ponty…

Elég régóta nem jelentkeztem… Sok minden megváltozott az életemben…

Mondhatni teljesen megváltozott minden körülöttem.

A legszebb és legnagyobb változás,  ami történt velünk, hogy megszületett a kisfiunk Milán. 🙂 

 

 

 

 

 

 

 

 

A másik változás, hogy befejeztem profi sportpályafutásom. Csodálatos 30 év volt az életemben és megmondom őszintén, hogy fájdalmas és nehéz volt meghozni ezt a döntést. Ezzel kapcsolatban nem akarok untatni senkit, de ha valakit érdekel, akkor az alábbi pár linken elolvashatjátok a velem készült interjúkat.

VLV Interjú 1. rész

VLV Interjú 2. rész

VLV Interjú 3. rész

Szolnok Tv vel készült portré film.

Családomtól kapott ajándék kisfilm, a visszavonulásom alkalmábol.
Szersén Gyula narrálásával.

Szóval már ennyi változás éppen elég egyszerre, ezért a többit meg sem említem 🙂

Inkább térjünk vissza a horgászathoz 🙂 Az említett okok miatt kicsit később tudtam belelendülni a horgászatba, de terveim szerint mostantól igyekszem többet hódolni a pontyoknak. Ami a legszebb az egészben, hogy végre lesz időm olyan időszakokban is eljutni a vízpartra, ami eddig lehetetlen volt. Például szeptemberben , októberben és novemberben is próbára tudom tenni magam.

Idén most szeptember elején jutottam el először a Körös partjára. Az első számú célom most, hogy szép “vad” halakkal találkozzak. Első tervem két-három éjszaka volt, de egy olyan vihar közeledett felém, hogy nem mertem kint maradni a hatalmas fák tövében a kis brollymmal. Rengeteg kidőlt fa van körülöttem, ami azért jelezte, hogy nem ritka amikor 10-15 méteres fákat kicsavar ott a szél. Nem vagyok annyira bátor, meg annyira hülye sem, hogy maradjak 🙂

Ezért sajnos egy éjszaka volt, ami így visszagondolva sok-sok pakolást, kevés időt jelentett nekem ez alatt a rövid peca alatt. Viszont egy kapást, és egy kicsinek és nagynak sem mondható (7 kg) pontyot is 😉 Ami a körülényekhez és a horgászott vízhez mérten annyira nem is rossz első alkalomra. 

Vad ponty a körösből

Sajnos egyedül voltam, ezért nem állítottam be rendesen a fókuszt és mikor erre rájöttem a hal már rég vissza lett engedve 🙂Vad ponty a körösből

Természertesen egy rövid kisfilm is készült, mert kapás itt nincs sok ezért sok időm van videózni 🙂

 

 

Facebook Comments